top of page

De helden van Studio 100
komen ook naar Streamz bij Telenet!

Het is feest! Want vanaf 15 september kijk je op Streamz bij Telenet het beste van Studio 100. Series, films, musicals, specials… Ons nieuw aanbod is er voor jong en oud. Benieuwd wat er allemaal aankomt?

K3
 

Hang die 10.000 luchtballonnen al maar op, want van dit nieuws worden zowel de jongsten als de nostalgischen onder ons blij. Naast de K3 Love Cruise-film en 3 volledige shows vind je ook alles van K3 Roller Disco en Dit Is K3 terug op Streamz!

Samson & Gert

Samson mag dan ondertussen wel een nieuw baasje hebben, bij ons kan je nog genieten van enkele Samson en Gert-klassiekers zoals Hotel op Stelten, het volledige eerste seizoen en de Verrassingsfeest-special. Da’s zo wel plezant zo hé?

Piet Piraat

Schip ahoy, piraatjes. Alle fans van de Scheve Schuit kunnen vanaf nu genieten van Piet Piraat-films, -afleveringen én een heuse special.

Mega Mindy

Free Souffriau hangt haar roze pakje na 15 jaar aan de haak. Gelukkig kan je alle Mega Mindy-films en -afleveringen zo vaak je wil herbekijken op Streamz.

Plop
 

Bij ‘t beste van Studio 100, mag Plop natuurlijk niet ontbreken. Trakteer jouw kinderen, nichtjes, neefjes, broers of zusjes op maar liefst vijf Plop-films en alle afleveringen van Plop & Felle!

Bumba
 

Het circus komt eraan met maar liefst 4 Bumba-shows en 2 seizoenen van de reeks! Zo kan je dit jaar toch nog op reis, met onder andere Bumba in Australië en Bumba in de Far West

Maya De Bij
 

Daar heb je Maya De Bij, ze vliegt door de lucht als een vogel zo vrij... En ze neemt 2 specials, een film én het hele eerste seizoen mee!

BENIEUWD NAAR HET VOLLEDIGE AANBOD?

Buiten Studio 100 kijk je op Streamz bij Telenet ook naar de beste films en series van overal en van bij ons. Denk aan topseries van HBO Max, nieuwe Streamz originals en echte Vlaamse klassiekers. Er is dus zeker en vast voor elk wat wils.

MEER INFORMATIE OVER STREAMZ OF STREAMZ+

OF WIL JE EEN VAN DEZE PRODUCTEN BESTELLEN?

Bestel Streamz
bottom of page